Gratis intake gesprek inplannen? Mail naar info@cyber-proof.com

Security Awareness Training

Voor bedrijven en overheid

EN Bewustwording informatie beveiliging en privacy voor bedrijven ministeries gemeenten woningcoöperaties energiebedrijven universiteiten

Wil jij je medewerkers veilig online laten werken? Begin vandaag nog met een kant-en-klaar programma of laat je ontzorgen met een programma op maat.

Awareness Producten

E-learning

Onze e-learning modules zijn opgezet als een minicursussen. Aan de hand van video’s leren medewerkers over situaties uit de zakelijke omgeving en de privésfeer. De toets, die wij een challenge noemen volgt aan het einde.

Serious Games

Cyber Proof biedt diverse spannende en interactieve serious games. Deze games dagen spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op het gebied van informatiebeveiliging op te lossen.

Workshops

 Met onze security awareness workshops worden op boeiende en interactieve wijze medewerkers of collega’s getraind in de risico’s en ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Advies

Wij helpen jouw organisatie met de ontwikkeling en implementatie van het security- en privacy awareness programma. Of wellicht heb jij of je organisatie juist behoefte aan een security awareness maturity assessment? Ben ons ben je aan het juiste adres.

Phishing

Herkennen je medewerkers phishingmails en sms-berichten? Test ze en maak ze weerbaar tegen phishing met onze phishing simulatie. Cybercriminelen richten zich steeds meer op medewerkers met phishing-, spam- en social engineering aanvallen. Meer dan 90% van de ransomware aanvallen worden via dit soort e-mailberichten gestart.

Training

Personeel is de zwakste schakel in de beveiliging van je bedrijfsdata. Hoe creëer je meer bewustwording? Organiseer een security awareness-training. Dit kan bijvoorbeeld door trainingen op maat.

Geïnteresseerd in onze security awareness training ? Neem dan nu contact op

Contact

Meetbare resultaten

Onze tools zijn een betrouwbare basis om informatiebewust gedrag meetbaar en inzichtelijk te maken.

Interactief

 Wij helpen bedrijven om op een interactieve en aantrekkelijke manier het thema ‘levend’ en ‘bespreekbaar’ te maken binnen de organisatie.

Hoge funfactor

Cyber security awareness saai? Niet met Cyber Proof. Wij hebben een breed aanbod aan spannende en boeiende games en workshops.

Blijvende verandering

Gedrag verander je niet in één keer. Het is een geleidelijk proces van  bewustmaken, bewust doen, opfrissen en meten.