Gratis intake gesprek inplannen? Mail naar info@cyber-proof.com

Mystery Guest

Is jouw organisatie goed voorbereid op fysieke inbreuk?

Als mystery guest en fysieke hacker testen wij fysieke beveiliging en het identificeren wij mogelijke kwetsbaarheden.

Met als resultaat een gedetailleerd rapport en aanbevelingen om jouw organisatie te helpen verbeteren.

Mystery visits zijn een belangrijk onderdeel van de beveiligingsstrategie van elke organisatie. Hoe goed de cyberbeveiliging ook is, als een kwaadwillende ongemerkt jouw organisatie kan binnendringen, kan de schade aanzienlijk zijn. Cyber Proof begrijpt dit maar al te goed en wij zijn getraind om jouw organisatie van binnenuit te beoordelen.

Ongewenst toegang

Wij kunnen jouw organisatie fysiek binnendringen en eventueel aan specifieke informatie komen. Om ervoor te zorgen dat het bezoek realistisch is, plannen we het scenario in overleg en houden we rekening met jouw organisatiedoelen en specifieke uitdagingen.

Wij testen het vermogen van jouw organisatie om ongewenste toegang te detecteren en te voorkomen. Dat kunnen we doen door het inbreken in de serverruimte, het kantoor van de CEO of de productiehal. We maken video opnamen en maken gebruik van de nieuwste technieken en tactieken om te zien of we onopgemerkt kunnen blijven en toegang kunnen krijgen tot belangrijke en gevoelige informatie.

Rapportage

We rapporteren gedetailleerd over onze bevindingen, inclusief risico’s, kwetsbaarheden en aanbevelingen voor verbetering. Of het nu gaat om het verbeteren van uw fysieke beveiliging, het trainen van van personeel of het verbeteren van uw beveiligingsprocessen, wij staan voor jou klaar om je te adviseren en te begeleiden om de veiligheid van jouw organisatie te verbeteren.

Wil je meer informatie, referenties of een offerte? Neem dan vandaag 
nog contact op.

Geïnteresseerd in onze security awareness training ? Neem dan nu contact op

Contact