Gratis intake gesprek inplannen? Mail naar info@cyber-proof.com

Workshops

Voor particulieren, professionals en bedrijven

Boeiende en interactieve workshops

Cyber Proof biedt workshops voor verschillende doelgroepen. Met security awareness en digitale veiligheid workshops worden op boeiende en interactieve wijze professionals, bedrijven én particulieren getraind in de risico’s en ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Workshops

Digitale veiligheid voor hulpverlening & professionals

Cyber Proof traint onder andere politiemedewerkers, advocaten en hulpverleners op het gebied van digitale veiligheid en privacy. Met deze kennis kunnen zij slachtoffers van cybercrime en digitaal geweld beter ondersteunen en kunnen zij risico’s en dreigingen eerder herkennen.

Digitale veiligheid voor slachtoffers van online geweld

Word jij online gestalkt of bedreigd en wil jij leren hoe jij ervoor zorgt dat niemand jou online kan vinden als je dat niet wil? Of wil jij zeker weten dat niemand bij jouw persoonlijke informatie kan? Tijdens deze workshop leer ik hoe jij je nóg beter kunt beschermen en een dossier opbouwt, mocht je dit willen delen met hulpverlening of aangifte willen doen bij de politie.

Security & privacy awareness voor medewerkers

In deze training behandelen we de basisprincipes van beveiliging. We kijken naar praktische situaties en bespreken de risico’s die kunnen ontstaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn: accounts beveiligen, social media, phishing, social engineering en fysieke beveiliging.

Security & privacy awareness voor executives

Informatiebewustwording is extra belangrijk voor executives, omdat zij toegang hebben tot de kroonjuwelen van een organisatie. In deze training behandelen we de basisprincipes van beveiliging speciaal gericht op CEO’s en executives. We kijken naar praktische situaties en bespreken de risico’s. Onderwerpen die aan bod komen zijn: CEO-fraude of whaling, accounts beveiligen, phishing, social engineering en fysieke beveiliging.

Word een hacker in een dag

Ja, iedereen kan leren hacken. In deze workshop krijgen deelnemers de kans om achter de knoppen te kruipen en hun eigen digitale hack in te stellen. Hoe eenvoudig is het eigenlijk? Deze workshop kan worden gecombineerd met een hacking-demo.

De Bankroof

Wie heeft er het eerst 2 miljard?

Met deze interactieve workshop leer je ervaren welke gevolgen jouw acties hebben. Is je laptop, telefoon of tablet voldoende beveiligd om verbinding te maken met het netwerk? Zijn er geen programma’s op die grote gevolgen kunnen hebben voor jouw organisatie?

Wil je meer weten? Neem dan nu contact op

Contact

Praktische tools

Wij bieden je praktische tools waar je ook écht iets aan hebt. We leren jou precies dat wat belangrijk is voor jou. En wat je leert kan je direct dezelfde dag al thuis of in een zakelijke omgeving toepassen.

Interactief

Al onze workshops zijn interactief en ga je ook daadwerkelijk zelf aan de slag.

Leerzaam

Onze workshops zijn leerzaam en je steekt er echt iets van op. Je zult je verbazen hoe snel de wereld van cybercrime zicht ontwikkelt en wat er allemaal mogelijk is.

Blijvende verandering

Gedrag verander je niet in één keer. Het is een geleidelijk proces van  bewustmaken, bewust doen, opfrissen en meten.