Gratis intake gesprek inplannen? Mail naar info@cyber-proof.com

Workshops

Voor particulieren, professionals en bedrijven

Boeiende en interactieve workshops

Cyber Proof biedt workshops voor verschillende doelgroepen. Met security awareness en digitale veiligheid workshops worden op boeiende en interactieve wijze professionals, bedrijven én particulieren getraind in de risico’s en ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Workshops

Digitale veiligheid voor hulpverlening & professionals

Cyber Proof traint onder andere politiemedewerkers, advocaten en hulpverleners op het gebied van digitale veiligheid en privacy. Met deze kennis kunnen zij slachtoffers van cybercrime en digitaal geweld beter ondersteunen en kunnen zij risico’s en dreigingen eerder herkennen.

Cyber Crisis Simulatie: je organisatie is geraakt door ransomware! Wat nu?

Daar draait het om bij deze Cyber Crisis Simulatie!
De deelnemers vormen samen het crisisteam. Ze gaan in verschillende rollen aan de slag. Elk vanuit hun eigen belang ervaren welke dilemma’s op je pad komen. In een sessie van een uur krijgen de deelnemers snel inzicht in de verschillende belangen die spelen bij een ransomware aanval.

Security & privacy awareness voor medewerkers

In deze training behandelen we de basisprincipes van beveiliging. We kijken naar praktische situaties en bespreken de risico’s die kunnen ontstaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn: accounts beveiligen, social media, phishing, social engineering en fysieke beveiliging.

Security & privacy awareness voor executives

Informatiebewustwording is extra belangrijk voor executives, omdat zij toegang hebben tot de kroonjuwelen van een organisatie. In deze training behandelen we de basisprincipes van beveiliging speciaal gericht op CEO’s en executives. We kijken naar praktische situaties en bespreken de risico’s. Onderwerpen die aan bod komen zijn: CEO-fraude of whaling, accounts beveiligen, phishing, social engineering en fysieke beveiliging.

Hacking demo

Wil jij van dichtbij meemaken hoe een cyber crimineel ter werk gaat? En hoe dit binnen jou organisatie een gevaar vormt? Boek dat nu een hacking demonstratie waar een ethisch hacker je laat zien hoe je bijvoorbeeld een phishing mail maakt of een wifi netwerkt hackt. Een leuke en interactieve manier om medewerkers bewust te maken van cybercrime. 

Cyber Escape Caravan

Deze blikvanger is vrijwel overal neer te zetten. Waarbij de mogelijkheid bestaat dat drie personen in tien minuten een eerste ervaring krijgen van wat tijddruk met je brein doet in een cyber crisis situatie. Waarom zijn we als mens zo kwetsbaar en hoe worden we misleid? Hoe werkt en denkt een (cyber) crimineel en wat kan je er tegen doen? Per keer kunnen maximaal drie mensen deelnemen. Per 20 minuten kan er een groep starten.

 

Geïnteresseerd in onze security awareness training ? Neem dan nu contact op

Contact

Praktische tools

Wij bieden je praktische tools waar je ook écht iets aan hebt. We leren jou precies dat wat belangrijk is voor jou. En wat je leert kan je direct dezelfde dag al thuis of in een zakelijke omgeving toepassen.

Interactief

Al onze workshops zijn interactief en ga je ook daadwerkelijk zelf aan de slag.

Leerzaam

Onze workshops zijn leerzaam en je steekt er echt iets van op. Je zult je verbazen hoe snel de wereld van cybercrime zicht ontwikkelt en wat er allemaal mogelijk is.

Blijvende verandering

Gedrag verander je niet in één keer. Het is een geleidelijk proces van  bewustmaken, bewust doen, opfrissen en meten.