Gratis intake gesprek inplannen? Mail naar info@cyber-proof.com

Over Lara

Waar het allemaal begon

Ik ben Lara, de oprichter van Cyber Proof. Jaren geleden werd ik zelf slachtoffer van digitaal geweld. Ik werd onder andere gehackt, gestalkt, afgeperst en bedreigd. Een ongelooflijke ingrijpende ervaring.

Uiteraard deed ik aangifte bij de politie. Maar ik had meer hulp nodig: ik wilde mijn accounts beter beveiligen, ik had hulp nodig bij het verzamelen en veiligstellen van digitaal bewijs én ik had een juridische vragen. Het antwoord vinden op die vragen bleek nog niet zo makkelijk: de informatie was versnipperd, hulp bleek onbetaalbaar en ik kreeg te horen dat security oplossingen alleen aan grote bedrijven werd aangeboden.

Op dat  moment wist ik direct, wanneer alle ellende achter de rug is ga ik mijn ervaring inzetten om anderen te helpen. Ik besloot mijzelf te wapenen met kennis en na diverse studies, certificaten en een recherchevergunning op zak richtte ik in 2016 Cyber Proof op. Een platform voor particulieren, instanties en het bedrijfsleven over digitale veiligheid in begrijpelijke taal. Informatie, workshops, lezingen én praktische hulp.

Hou cybercriminelen, fraudeurs, rancuneuze ex-werknemers en partners buiten de digitale deur

Natuurlijk wil je niet dat jouw persoonlijke gegevens in de verkeerde handen vallen. Daarom is het belangrijk om jezelf digitaal weerbaar te maken. Dat begint met informatie en kennis. Met eenvoudige aanpassingen kan jij jezelf of je bedrijf beter beveiligen. Ik leer je heel graag hoe. Op een  interactieve manier met workshops, lezingen of online trainingen.

Wil jij weten wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Stuur een bericht via lara@cyber-proof.com en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

 

Ben jij op zoek naar?

  • Lezing, training of workshop
  • Advies in begrijpelijke taal
  • Persoonlijk contact 
  • online trainingen  
  • Hulp bij het vastleggen van bewijs
  • Social media & privacy scan 
  • Een expert
  • Betaalbare en snelle hulp
  • Informatie

 

Afgeronde studies & trainingen

Particulier Onderzoek

International Anti Crime Academy. POB nummer 1563

OSINT 1 & 2

Anti Crime Academy

Technical OSINT

Laudius

Pre-employment screening

Anti Crime Academy

Digitale Opsporing

Bijzonder Strafrecht Academie

Wet Computercriminaliteit III

Bijzonder Strafrecht Academie

Certified Secure Computer User (CSCU)

EC Council, Koenig Solutions

Ethical Hacking (CEH)

EC Council, Koenig Solutions