Gratis intake gesprek inplannen? Mail naar info@cyber-proof.com

Over Lara

Waar het allemaal begon

Ik ben Lara, de oprichter van Cyber Proof. Jaren geleden werd ik zelf slachtoffer van een hoop ellende. Ik werd onder andere gehackt, gestalkt, afgeperst en bedreigd. Mijn wereld stond op zijn kop.

Uiteraard deed ik aangifte bij de politie. Maar ik had meer hulp nodig: ik wilde mijn accounts beter beveiligen, ik had hulp nodig bij het verzamelen en veiligstellen van digitaal bewijs én ik had een juridische vragen. Het antwoord vinden op die vragen bleek nog niet zo makkelijk: de informatie was versnipperd, hulp bleek onbetaalbaar en ik kreeg te horen dat security oplossingen alleen aan grote bedrijven werd aangeboden.

Toen wist ik het: hier moet een oplossing voor komen! Een platform voor particulieren, instanties en het bedrijfsleven over digitale veiligheid in begrijpelijke taal. Informatie, workshops, lezingen én praktische hulp. Ik besloot mijzelf te wapenen met kennis en na diverse studies, certificaten en vergunningen op zak richtte ik in 2016 Cyber Proof op.

Hou cybercriminelen, boze ex-werknemers en jaloerse ex-partners buiten de digitale deur

Natuurlijk wil je niet dat jouw persoonlijke gegevens in de verkeerde handen vallen. Daarom is het belangrijk om jezelf digitaal weerbaar te maken. Dat begint met informatie en kennis. Met eenvoudige aanpassingen kan jij jezelf of je bedrijf beter beveiligen. Ik leer je heel graag hoe. Op een leuke en interactieve manier met workshops, lezingen of online trainingen. Zodat jij zelf leert hoe jij cybercriminelen, boze ex-werknemers of jaloerse ex-partners buiten de digitale deur houdt.

Slachtoffer en hulp nodig?

Ben je slachtoffer van cybercrime of digitaal geweld zoals stalking, wraakporno of bedreiging en heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact op. Ik kan je helpen met het verzamelen van bewijs, het voorbereiden van een aangifte of kan je in contact brengen met een expert uit mijn netwerk zodat jij de hulp krijgt die je nodig hebt.

Ik ben hier voor jou

Of je nu jezelf wil leren beschermen, je organisatie cyberproof wil maken, advies wil inwinnen of hulp nodig hebt bij digitale dreiging.

Ben jij op zoek naar?

  • Advies in begrijpelijke taal
  • Persoonlijk contact 
  • online trainingen 
  • Ondersteuning bij een aangifte 
  • Hulp bij het verzamelen van bewijs
  • Social media & privacy scan 
  • Een expert
  • Betaalbare en snelle hulp
  • Informatie

 

Afgeronde studies & trainingen

Particulier Onderzoek

International Anti Crime Academy. POB nummer 1563

OSINT 1 & 2

Anti Crime Academy

Technical OSINT

Laudius

Pre-employment screening

Anti Crime Academy

Digitale Opsporing

Bijzonder Strafrecht Academie

Wet Computercriminaliteit III

Bijzonder Strafrecht Academie

Certified Secure Computer User (CSCU)

EC Council, Koenig Solutions

Ethical Hacking (CEH)

EC Council, Koenig Solutions